Köpvillkor

Frakt & Leverans

Paket skickas med PostNord Sverige. Du får en spårningskod till din mailadress när paketet är skickat. Om paketet är för stort för att få plats i brevlådan kommer du få ett sms eller mail från PostNord Sverige, beroende på vad du angett vid beställning.

LeveranstidLeveranstiden är vanligtvis 3-5 arbetsdagar. Skulle det ske en försening kontaktar vi dig via den email-adress du angett vid beställning.

Fraktkostnad enligt information för varan.

Felleverans
Om du mot all förmodan skulle få en vara som du inte beställt kontaktar du madeleine@edume.nu , så hjälper vi till med att returnera varan.

Returer

Ångerrätt/Öppet köp och Bytesrätt
Hos oss har du alltid 14 dagars öppet köp och 14 dagars bytesrätt. Du kan alltså returnera varan inom 14 dagar från det att du tagit emot varan och få tillbaka beloppet du betalt. Varan skall vara i oförändrat skick, d v s får inte vara använd men får givetvis ha packats upp och kontrollerats försiktigt. Varan skall returneras i originalförpackningen eller motsvarande och det är viktigt att varan kommer till oss i oskadat skick. Kunden står för fraktkostnaderna i samband med denna typ av returer. Efter mottagen retur återbetalas inköpskostnad minus frakt (både tur och retur).

Avbeställning
Om du önskar att avbeställa en lagd beställning ska detta ske så snart som möjligt genom att du kontaktar madeleine@edume.nu Om din beställning redan har hunnit bli expedierad är det ej längre möjligt att avbeställa varan/varorna och kunden är därmed skyldig att motta sin beställning. Om du därefter ångrar ditt köp gäller ordinarie villkor för Ångerrätt och Returhantering. Avbeställningen gäller från det att kunden har mottagit en bekräftelse gällande avbeställningen från oss.

Köpvillkor

Genom att beställa godkänner du våra köpvillkor. För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år. Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för skrivfel och ev. oriktigt angivna specifikationer m.m.

Behandling av personuppgifter

EduMe hanterar personuppgifter i webbshoppen. Här lagras vissa personuppgifter som e-postadress, namn och adress.